Reparatie / onderhoud

Voor die klanten die een betaalbare auto reparatie, auto montage, auto onderhoudsbeurt of APK keuring willen laten uitvoeren in Spijkenisse is Blokland Autoclean het aangewezen adres.

Onze medewerkers helpen u graag verder om veilig de weg op te kunnen met uw auto en een optimaal rijcomfort te behalen. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

APK keuring

Blokland Autoclean helpt u graag verder wanneer uw auto APK gekeurd moet worden. Tijdens een APK keuring wordt de auto gecontroleerd op alle punten die wettelijk zijn vastgelegd. Daarnaast letten we tijdens de APK keuring ook op punten die invloed hebben op het rijcomfort, maar niet direct van belang zijn bij een APK keuring. Uiteraard worden verbeterpunten pas uit gevoerd na een akkoord vanaf uw kant. Wilt u meer weten over een APK keuring, neem dan contact met ons op.

Auto onderhoud en auto reparatie

Als uw auto onderhoud of auto reparatie nodig heeft, dan helpt Blokland Autoclean u graag verder. Het kan dan gaan om onderhoud waarbij de auto symptomen vertoond van versleten onderdelen, maar het kan ook gaan om preventief onderhoud aan uw auto. Om uw auto zo goed mogelijk te onderhouden raden wij u aan om te kiezen voor een structurele kleine beurt en grote beurt. Wilt u hier meer over weten, neem de contact met ons op.

Auto airco onderhouden

De airco van de auto is belangrijk voor het gemak in de auto. Het koelt de auto in de zomer en in de winter is het fijn om de ramen condensvrij mee te houden. De airco heeft echter wel onderhoud nodig. Dit kunnen we u bij Blokland Autoclean bieden. We vullen uw airco en zorgen ervoor dat muffe geurtjes geen kans maken.

Poetsen

Blokland Autoclean is tevens gespecialiseerd in het poetsen en reinigen van uw auto. Wilt u uw auto zowel machine als hand gepoetst hebben, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het poetsen en reinigen van uw auto.